Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két diáklány lakik 1 lakásban. Az egyik elhívja a másikat bulizni, de mivel ő nagyon fáradt nem akart elmenni vele. Akkor az egyik elment. Aztán eszébe jutott hogy , a táskáját fenn hagyta felmegy,  a villanyt nem kapcsolja fel nehogy felébredjen a barátnője. Hajnalban jön vissza a buliból látja, hogy ott a rendőrség a házban látja, hogy a barátnője ott fekszik holtan és a falra vérrel ez van írva : KÖSZ, HOGY NEM KAPCSOLTAD FEL A VILLANYT!

***

Egy kislány ment a családjával a boltok között, és a kirakatban meglátott egy szép babát ami 4-et mutatott. Megkérte a szüleit, hogy vegyék meg neki. A szülei így is tettek, megvették neki. A kislány nagyon örült neki. Hazavitte berakta 1 dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja: 'Már kijöttem a dobozból'. Őt nem zavarja alszik tovább. Egy kicsivel később: 'Már az ágyadnál vagyok'. Egy kicsit már zavarja, de ugyanúgy alszik tovább. Ezt követően: 'Már a párnádnál vagyok'. Felnéz, ott a baba és mire észbe kap meghal. Másnap amikor benyitnak a kislány szülei ott találják a lányt, fej nélkül és felette a babát ami már 5-öt mutatott.

Kép

***

 

Az egyik iskolában tábort szerveztek.Ez a tábor már hagyomány volt abban az iskolában.Mivel az iskola hírneve nagyon jó volt ezért minden évben sokan jönnek "új" gyerekek.A tábort péntek 13-án jelentették be...csak az új diákok jelenkeztek a régiek pedig elsápadtak a tábor hallatán...A tábor július 7-én kezdődött, a gyerekek elfoglalták 3 személyes faházaikat. Lassan beesteledett és a tanárok "takarodót" fújtak.Persze ahogy ez általában szokás senkisem aludt még éjfél tájban.Az egyik házban szellemet idéztek és ezt mondogatták: Ha itt vagy szellem,jelezdd nekünk! Kopogj 3-at és a falon jellenjen meg egy zöld kereszt. Nemsok idő múlva zajt hallottak és a falon megjelent a zöld kereszt.Síkítoztak,ordibáltak, de mozdulni nem tudtak.Egy percet sem tudtak aludni, egész végig a keresztet bámúlták.Reggel megkérdezték a tanárukat hogy nem hallott-e éjszaka valamit? A tanár azt válaszolta, hogy NEM pedig hajnali 2-ig "őrködött"....

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fancsuu Madafakaa

(d, 2011.12.16 18:53)

:)) Hát nem tudom ijesztő is meg nem is :D

fannus98@gmail.com

(Fancsuu Madafakaa, 2011.12.16 18:51)

OLVASD el lehet igaz tőrténet de kitudja;)

(Anyukád, 2011.08.09 11:10)

Egyszer volt holnem volt...s aztán :----WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!vége!:)

 

 

Elérhetőség

Katona Nikolett

nikoca94@freemail.hu


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 320994
Hónap: 2441
Nap: 81